06-03-07

Opdracht 6 EN 7

Jawel! Je leest het goed: twee opdrachten in een klap! VDK lacht vaak met WNT omdat jullie om de haverklap op weekend zijn, maar in feite zijn we stiekem jaloers ...

Vandaar dat we jullie vragen een reisbrochure in elkaar te knutselen met adresjes van huisjes of hoteltjes die jullie al bezocht hebben. Jullie kunnen er een sterrenquotatie met woordje uitleg aan toevoegen. In het woordje uitleg kun je bvb. eettips, daguitstaptips, kindjestips, grotemensentips, natuurtips, doetips, ... noteren. Handig is ook enkele dichtbij huis eettips (Waar is het lekker eten in Brugge?) of daguitstaps. De bedoeling is dat jullie voor elk vdk-koppel of -lid een brochure kopiëren en afgeven.

Gezien jullie hier twee belangrijke vragen mee beantwoorden - Waar is het gezellig vertoeven en waar is het lekker eten? - telt deze opdracht dubbel! We zetten geen verplicht aantal paginanummers of adresje voorop. Belangrijk is vooral dat het voor iedereen interessant en leuk is om in te snuisteren. We willen allemaal leren!

 

14:18 Gepost door WNT Travel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.